Bed en Breakfast 'Het Blij Hoen'


Algemeen

De Bed en Breakfast bevindt zich op ons terrein en is geschikt voor max. 4 personen.

Deze Bed en Breakfast is een bijgebouw, het staat los van ons woonhuis en heeft een eigen ingang.

De oppervlakte van de Bed en Breakfast is 45m2 en is voorzien van een zit- en slaapgedeelte met een kingsize boxspring en een slaapbank voor 2 personen, een flatscreen TV met netflix en uitstekende wifi en airco.

Verder heeft de Bed en Breakfast een eetgedeelte met volledig ingerichte keuken.

Daarnaast is er een luxe badkamer met regendouche en wastafel. De Bed en Breakfast beschikt over een apart toilet. 

Het is niet toegestaan om in de Bed en Breakfast te roken.

 

Terras

Het terras kijkt uit op de oprit, we hebben een apart tuingedeelte gecreëerd door een afzetting met bloembakken en een buitenkeuken, zodat onze gasten op het terras een gezellige zithoek hebben. Tevens kunnen onze gasten tegen een kleine vergoeding BBQ-en in de geplaatste buitenkeuken.


Parkeren

De auto kan op ons eigen terrein geparkeerd worden achter de poort.

 

Huisdieren

Helaas kunnen we geen huisdieren toestaan in de Bed en breakfast uitgezonderd een hulphond. Mocht je toch een hond spotten op ons terrein - wij hebben er zelf 1. Hij kan niet op het terrein van de Bed en Breakfast komen, maar staat wel graag achter het hek naar onze gasten te kijken.

 

Zakelijk

Wil je medewerkers of gasten laten overnachten bij ons? Dat kan. Onze Bed en Breakfast heeft wifi, ruimte om te werken en we liggen op korte afstand van de snelweg. Als je meerdere nachten per week of meerdere weken of maanden aansluitend wilt reserveren, dan bieden wij een speciaal tarief. Neem hiervoor telefonisch contact op. 

 

Voor een beter beeld verwijs ik u naar de pagina 'Galerij'.